Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Νίκη και στο Πανόραμα

Ούτε η ομάδα του Πανοράματος στάθηκε ικανή να σταματήσει το αήττητο 
σερί του Ζέφυρου.Η ομάδα της Περαίας παρά την σημαντική απουσία του Σουλάκη, λόγο τραυματισμού, επικράτησε με 57 - 67 μέσα στη δύσκολη έδρα του Πανοράματος σ' ένα ματς γεμάτο ένταση και δυνατές μονομαχίες.
Έτσι παρέμεινε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου μαζί με την ομάδα του Φίλιππου.

Το πάθος και η ένταση των δύο ομάδων καθρεφτιζόταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στους δύο πάγκους. Χαρακτηριστικό οι σκληρές μονομαχίες ιδίως μέσα στη ρακέτα αλλά και οι 3 τεχνικές ποινές που δόθηκαν συνολικά στο παιχνίδι. 
Η ομάδα του Πόλυ Γεωργιάδη μπήκε δυνατά από το 1ο δεκάλεπτο αποκτώντας το προβάδισμα το οποίο δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα έχοντας ως κυρίως όπλο τα ριμπάουντ. Η ομάδα του Ζέφυρου μάζεψε ούτε λίγο ούτε πολύ 47 ριμπάουντ (15 επιθετικά) έναντι 26 των αντιπάλων.
Το Πανόραμα όμως δεν παρέδωσε τα όπλα και αποδείχθηκε σκληρό καρύδι.
Έτσι εκμεταλευόμενοι τα λάθη των φιλοξενούμενων σε συνάρτηση με την εμπειρία του βετεράνου Γιάννη Γάκη αλλά και τα κρίσιμα καλάθια του Λαζάρου, έφεραν το ματς στην κόψη του ξυραφιού. Δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ ο Ζέφυρος ήταν μπροστά στο σκορ με τέσσερις πόντους,ένα τρίποντο του Λαζάρου υπό πίεση έφερε το ματς στον πόντο. Από εκεί και πέρα όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την απαραίτητη σοβαρότητα και με σερί διαμόρφωσαν το τελικό 57 - 67.
Κορυφαίος για την ομάδα του Ζέφυρου ο Μιχαηλίδης με 16π. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Γιάντση που πρόσθεσε 12π. και μάζεψε 6 ριμπ. Άξιοι συμπαραστάτες οι Χαβιαρόπουλος με 8π. και 8 ριμπ., Σταυρίδης με 7π., Μυλωνάς με 7π. και 8 ριμπ., και Νικολαϊδης με 7π. - 7 ριμπ. αλλά και 5 ασίστ. 


Τα δεκάλεπτα: 12-21  27-33  39-50  57-67
Διαιτητές: Σιταρίδης  Λευθέρης


ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Γιαννάκης)
Ριτζαλέος 3 (1), Μπαγκντασαριάν 5, Περατινός Γ.,
Τσιτσιρίγκος 2, Λαζάρου 13 (1), Γάκης 13 (1) , Τζινής 9 (2), Περατεινός Ν. 2,
Στεφάνου 2, Τζινόπουλος, Πιτούλιας, Χατζηβιαννίδης 8



ΖΕΦΥΡΟΣ (Γεωργιάδης)
Σταυρίδης 7, Μυλωνάς 7, Γκάρτσιος, Μιχαηλίδης 16(1),
Βλαχάκης 1, Χαβιαρόπουλος 8, Συμεωνίδης, Μπαϊράμης, Παπανδρέου 7(1), Καρπούζης 2, Νικολαΐδης 7, Γιάντσης 12