Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο Ζέφυρος στο ΚΑΟΔ - ΑΡΗΣ

Στην Δράμα βρέθηκαν ο προπονητής της ομάδας  Πόλυς Γεωργιάδης μαζί με τον συνεργάτη του  Δημήτρη Σιτσάνη, έναν παλιόφιλο της ομάδας, αλλά και εκλεκτούς φίλους. 

Αντιπροσωπία του Ζέφυρου παρακολούθησε την αναμέτρηση του τοπικού ΚΑΟΔ κόντρα στην ομάδα του Άρη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Μαζί με τον Π. Γεωργιάδη και τον Δ. Σιτσάνη βρέθηκε και ο πρώην παίκτης της ομάδας Αλέξης Παπασιώπης. Μαζί τους ο πρώην προπονητής του ΚΑΟΔ Φώτης Τακιανός αλλά και ο υπεύθυνος της Galanis Sports Data Τζώνυ Γκορέζης. 
Ο Φ. Τακιανός πήγε για λογαριασμό της κρατικής τηλεόρασης για τον σχολιασμό του αγώνα ενώ ο Τζ. Γκορέζης για λογαριασμό της Galanis Data στην κάλυψη των on air graphics. Εκτός από την βαθιά φιλία που συνδέει τον Φ. Τακιάνο με τον προπονητή της ομάδας μας,              ο Π. Γεωργιάδης υπήρξε άμεσος συνεργάτης του στην ομάδα του Πανοράματος, όταν αυτή κέρδισε την άνοδο της στην κατηγορία της Α1 την περίοδο 2007 - 08. Ο Δ. Σιτσάνης εκτός από βοηθός στην ομάδα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Τζ. Γκορέζη στην εταιρία Γαλάνης εδώ και 9 χρόνια.